Fysiotherapie-Berkum-nieuws

Wetgeving persoonsgegevens veranderd

Er is de laatste tijd veel gesproken over de nieuwe privacywet in de actualiteitenprogramma’s. De wet Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) is sinds 25 mei 2018 in werking getreden. Dit heeft voor fysiotherapiepraktijken ook consequenties, omdat wij met veel persoonsgegevens werken. Denk bijvoorbeeld aan uw BSN, NAW (Naam Adres Woonplaats) en medische gegevens.

Uw gegevens

Uiteraard gingen wij al zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. We blijven er alert op dat die alleen gebruikt blijven worden voor de benoemde doeleinden. Onze nieuwe website is bijvoorbeeld goed beveiligd, zodat uw informatie beschermd bij ons terecht komt en er niets onderschept kan worden.

Privacyverklaring

Om aan de nieuwe wet te voldoen hebben we onder andere een nieuwe privacy verklaring opgesteld, die volledig openbaar is gemaakt op de website. Hierin staat aangegeven welke gegevens we verwerken en waarom we dat doen. Onderaan de pagina staat de link om deze te bekijken. Als er vragen over zijn dan bent u uiteraard welkom die te stellen, telefonisch of via het contactformulier.

 

Scroll naar boven