Fysiotherapie-Berkum-de-praktijk-1
Fysiotherapie-Berkum-de-praktijk-2
previous arrow
next arrow

De therapeuten van Fysiotherapie Berkum

Rijkel Koiter is in 1984 afgestudeerd als fysiotherapeut in Enschede. Na zijn studie werkte hij drie jaar als fysiotherapeut in Lippstadt (Duitsland) en sinds 1991 is hij werkzaam in de praktijk in Berkum. Rijkel heeft in het verleden ervaring opgedaan als verpleegkundige in ziekenhuis, psychiatrie en wijkzorg. Hij is geriatrisch fysiotherapeut en volgt regelmatig scholing op het vakgebied algemene fysiotherapie en o.a. orthopedische geneeskunde. Specifieke aandachtsgebieden zijn ouderenzorg, artrose en ontspanningstherapie.

Jeroen Radder werkt sinds november 2015 in de praktijk. Hij is in 2014 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hanzehogeschool in Groningen. Zijn aandachtsgebieden binnen de praktijk zijn psychosomatische klachten, chronische pijn, sportrevalidatie, knie- en schouderklachten en houdings- wervelkolom gerelateerde klachten. Jeroen is lid van het schoudernetwerk Zwolle en specialiseert zich momenteel in psychosomatische problematiek. Ook verzorgt Jeroen op woensdagavond de sportgroep in de praktijk.

Anne Bootsma is in 2012 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hanzehogeschool in Groningen en werkt sinds februari 2015 bij Fysiotherapie Berkum. In 2015 heeft zij de module Gerontologie afgerond van de master Geriatrie. Verder is zij twee jaar werkzaam geweest in het Diaconessenhuis in Meppel en heeft zij de Obesitasgroep in Zwolle en Meppel begeleid. Haar aandachtsgebieden binnen de praktijk zijn ouderenfysiotherapie, COPD, revalidatie en oefengroepen.

Hanneke Leenders is afgestudeerd als fysiotherapeute in 1998 op de Hogeschool Enschede. Zij heeft onder andere 6 jaar gewerkt in Deventer Ziekenhuis en 7 jaar in de Vogellanden Revalidatiecentrum Zwolle. Haar aandachtspunten zijn met name gericht op de neurologie en hartrevalidatie, zoals neurorevalidatie, neuromusculaire en centraal neurologische aandoeningen. Ze is geschoold in beweegprogramma's voor hart, vaat, longen en oncologie. Ze heeft twee jaar een eigen praktijk gehad als gewichtsconsulente. Tussendoor heeft Hanneke aan de Hogeschool van Saxion de opleiding Praktijk Ondersteuning Huisarts gevolgd. 

Bespaar tijd en vul nu alvast het aanmeldformulier in

gaan zorgvuldig met uw gegevens om, lees ons privacy reglement

Scroll naar boven