Fysiotherapie-Berkum-specialisaties-1
Fysiotherapie-Berkum-specialisaties-2
Fysiotherapie-Berkum-specialisaties-3
previous arrow
next arrow

Revalidatie fysiotherapie

 

Bij revalidatie draait het om herstel. U kunt bijvoorbeeld herstellende zijn van een ongeval, ziekte of medische ingreep. Dit brengt vaak pijn-, psychische- of lichamelijke klachten met zich mee waarmee wij u graag willen helpen zodat u zich weer beter voelt.

Allereerst brengen wij samen met u de problemen in kaart met betrekking tot uw activiteiten van het dagelijks functioneren. Bijvoorbeeld als gevolg van conditieverlies, krachtsverlies of afgenomen mobiliteit. Vervolgens werken wij aan uw herstel, zodat u weer zo optimaal mogelijk kunt bewegen binnen de mogelijkheden van uw gezondheid.

Als uw gezondheid het toelaat, wordt er geoefend in onze oefenzaal. Uiteraard is deze goed toegankelijk voor mindervaliden. Dit geldt ook voor (bijna al) onze apparatuur. De oefenzaal is o.a. uitgerust met een loopbrug en diverse cardio- en krachtapparatuur om uw conditie weer op het juiste niveau te krijgen.
Als u niet in staat bent naar onze praktijk te komen, kunnen de behandelingen bij u thuis plaatsvinden.

Wanneer u aanpassingen nodig heeft op het gebied van steunzolen, steunkousen, aangepast schoeisel, prosthesen en orthesen, dan hebben wij goede contacten met leveranciers die u hierin bij kunnen staan.

Gespecialiseerde therapeut:

Rijkel Koiter
Rijkel Koiter
Anne Bootsma
Anne Bootsma
Jeroen Radder
Jeroen Radder
Hanneke Leenders
Hanneke Leenders
Scroll naar boven