Fysiotherapie-Berkum-de-praktijk-1
Fysiotherapie-Berkum-de-praktijk-2
previous arrow
next arrow

Informatie over de praktijk

Fysiotherapie Berkum beschikt over een moderne praktijk. Naast behandelruimtes beschikken owij ook over een ruime oefenzaal met moderne oefenapparatuur. U wordt hier individueel onder begeleiding getraind. U kunt bij ons terecht voor algemene fysiotherapie en meer specifieke fysiotherapie maar ook voor revalidatie en ontspanningstherapie.

Zonder verwijsbrief zelf uw fysio kiezen

Om de fysiotherapeut te bezoeken is tegenwoordig geen verwijzing van de huisarts meer nodig. U kunt zich direct online aanmelden. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op voor een afspraak. De fysiotherapeut doet een screening en bepaalt of er een indicatie is voor fysiotherapie. In overleg met u wordt de huisarts hierover geïnformeerd.

Fysiotherapie Berkum werkt met alle zorgverzekeraars

Wij hebben met alle zorgverzekeraars contacten afgesloten. Wij declareren direct bij uw verzekering. U merkt er dus niets van. Om te weten of uw verzekering fysiotherapie vergoedt, is het verstandig uw polis goed door te lezen of om contact op te nemen met uw zorgverzekeraar. Uw fysiotherapeut kan u daarbij helpen tijdens de eerste afspraak. Als u niet (meer) verzekerd bent, sturen wij de facturen naar uw huisadres, dit zijn onze tarieven.

Screening

Tijdens de screening wordt uw klacht geïnventariseerd en worden vragen gesteld die aanwijzingen kunnen geven voor onderliggende problematiek. Wanneer uw klacht geschikt is voor een fysiotherapeutische behandeling wordt met u een afspraak gemaakt voor intake en/of behandeling.

Intake

Tijdens de intake onderzoeken wij uw klacht en wordt een behandelplan opgesteld. U kunt het formulier nu alvast online invullen.

Voor de intake dient u mee te nemen:
• Legitimatiebewijs
• Eventuele verwijzing van de huisarts
• Zorgpas
• Grote handdoek

Bespaar tijd en vul nu alvast het aanmeldformulier in

gaan zorgvuldig met uw gegevens om, lees ons privacy reglement

Scroll naar boven