Fysiotherapie-Berkum-nieuws

Sportgroepen

Update 22-10-2018: Inmiddels zitten de sportgroepen vol. U kunt zich uiteraard wel op de wachtlijst laten plaatsen! Neem gerust contact op.

Zoals velen inmiddels weten is het bij Fysiotherapie Berkum ook op een aantal momenten in de week mogelijk om onder begeleiding van Anne of Jeroen te bewegen en te sporten. Er zijn twee groepen op de woensdag-, een op de donderdag- en een op de vrijdagmorgen. Ook geeft Jeroen op donderdag avond een sportles.

Ruimte

Op de donderdag ochtend is er bij Anne nog ruimte voor 3 mensen die graag wat meer aan beweging willen doen! Het doel in deze groep is om op eigen niveau te werken aan de soepelheid en spierkracht van het lichaam. Hierbij is er alle mogelijkheid om voor een deel individuele begeleiding te krijgen.

Heeft u interesse in deelname aan de groep? Laat het ons weten door te bellen, te mailen of het contactformulier in te vullen. We zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen!

Scroll naar boven